Deputații fracțiunii Partidului Democrat din Moldova (PDM) din Parlamentul de la Chișinău, Dumitru Diacov, Pavel Filip și Alexandru Jizdan, s-au prezentat, luni, 28 decembrie, la consultările inițiate de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Am discutat despre posibilitatea alegerilor parlamentare anticipate. Am expus care este punctul de vedere al PD. Noi nu privim alegerile parlamentare anticipate ca un scop. Nu am vorbit despre guverne de tranziție și temporare. Suntem gata de scrutin. Chem toți politicienii, prioritar, să ne gândim ce se întâmplă în R. Moldova până la alegeri parlamentare anticipate.”, a menționat liderul PDM, Pavel Filip.

Luni, 28 decembrie, președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu deputați din fracțiunile PSRM, PAS și Platforma DA.

În cadrul întrevederii, fracțiunile PSRM, PAS și Platforma DA și-au reiterat poziția față de organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!