/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Platforma DA, despre discuția cu Maia Sandu: „Am reiterat poziția fermă privind necesitatea alegerilor parlamentare anticipate”

missing
28 decembrie 2020, ora 15:01

Update 14:57 // În timpul discuțiilor cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, fracțiunea Platformei DA și-a reiterat poziția față de organizarea alegerilor parlamentare anticipate, a declarat președintele fracțiunii Alexandru Slusari. 

„Am avut un dialog productiv cu doamna Sandu. Platforma DA și-a reiterat poziția sa fermă și consecventă privind necesitatea alegerilor anticipate. Alegeri care trebuie să se producă în termeni cât mai proximi. În acest sens, am susținut poziția doamnei președinte. În același timp, am discutat despre un șir de riscuri, de probleme ce țin de gestionarea crizelor din țară legate, inclusiv, și de sabotajul din partea fostei guvernări. Am discutat despre riscurile legate de situația macro-financiară, bugetară, administrarea crizei pandemice și problemele agricultorilor”, a adăugat Alexandru Slusari.

Și fracțiunea parlamentară a Platformei DA a venit la consultările cu președinta Maia Sandu. 

Precizăm că anterior, Maia Sandu s-a întâlnit cu deputați din fracțiunile PSRM și PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram