Update 14:57 // În timpul discuțiilor cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, fracțiunea Platformei DA și-a reiterat poziția față de organizarea alegerilor parlamentare anticipate, a declarat președintele fracțiunii Alexandru Slusari. 

„Am avut un dialog productiv cu doamna Sandu. Platforma DA și-a reiterat poziția sa fermă și consecventă privind necesitatea alegerilor anticipate. Alegeri care trebuie să se producă în termeni cât mai proximi. În acest sens, am susținut poziția doamnei președinte. În același timp, am discutat despre un șir de riscuri, de probleme ce țin de gestionarea crizelor din țară legate, inclusiv, și de sabotajul din partea fostei guvernări. Am discutat despre riscurile legate de situația macro-financiară, bugetară, administrarea crizei pandemice și problemele agricultorilor”, a adăugat Alexandru Slusari.

Și fracțiunea parlamentară a Platformei DA a venit la consultările cu președinta Maia Sandu. 

Precizăm că anterior, Maia Sandu s-a întâlnit cu deputați din fracțiunile PSRM și PAS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!