/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Platforma „Pentru Moldova”, după discuția cu Maia Sandu: „Trebuie să avem un Guvern provizoriu”

missing
28 decembrie 2020, ora 16:41

Update 16:35 // „Platforma „Pentru Moldova” este gata să înainteze un candidat pentru funcția de premier interimar”. Propunerea a fost înaintată în timpul consultărilor dintre reprezentanții Platformei „Pentru Moldova” și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. 

„Am reiterat poziția Partidului Șor, poziția întregii Platforme „Pentru Moldova” cu privire la alegerile anticipate. Noi suntem gata și suntem pregătiți pentru aceste alegeri anticipate. Noi înțelegem ce ar însemna să mergem acum în alegeri anticipate, când situația este complicată, când stăm pe muchie de prăpastie. În această situație, avem nevoie de un Guvern responsabil, de un Guvern creat din profesioniști, care să asigure guvernarea până la următoarele alegeri. Am venit cu poziția nostră foarte clară și am informat-o pe doamna președinte că noi suntem gata să ne asumăm responsabilitatea politică pentru a veni cu profesioniști, cu un guvern responsabil”, a declarat deputat Violeta Ivanov.

„Am spus doamnei președinte că suntem gata să înaintăm candidatura noastră. Trebuie să avem un Guvern provizoriu tehnocrat”, a adăugat Marina Tauber.

Și deputații din Platforma „Pentru Moldova” urmează să discute cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

„La consultări vor participa vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov, secretarul fracțiunii Marina Tauber, precum și secretarul Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, deputatul neafiliat Sergiu Sîrbu”, se arată în anunțul „Pentru Moldova”.

Amintim că Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu deputați de la PSRM, PAS, Platforma DA și PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram