/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Ce este Webasto şi de ce este util de avut în maşina personală

missing
29 decembrie 2020, ora 14:07

Suntem deja în sezonul rece, a trecut o lună din cele trei dedicate anotimpului de iarnă, însă zăpadă în toată regula aşa şi nu avem. Totuşi, temperaturile de afară sunt scăzute şi cu siguranţă unii dintre noi ne-am confruntat cu ocazii când am urcat din frigul exterior în interiorul la fel de rece al unui automobil.

Alţii sunt însă mai norocoşi în această privinţă pentru că au la bordul maşinilor un sistem auxiliar prin care habitaclul poate fi încălzit rapid şi preliminar înainte de a ajunge fizic în el. În popor i se spune “webasto” şi în acest articol vă vom spune de unde provine acest termen, ce reprezintă şi cum funcţionează mai exact acest sistem. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram