Actorul şi producătorul american Tom Cruise va relua filmările pentru „Mission: Impossible 7” în Marea Britanie, însă la Longcross Film Studios, potrivit Variety.

Longcross a fost folosit în trecut de Ministerul britanic al Apărării, care testa aici tancurile de armată, însă a devenit studio de film, găzduind producţii precum „Skyfall”, „Thor: The Dark World” şi „Guardians of the Galaxy”. Mai recent, aici au fost filmate „The King’s Man”, „Artemis Fowl”, „The Gentlemen” şi „Death on the Nile”, scrie News.

Cruise a revenit în Marea Britanie după vacanţa de Crăciun petrecută în SUA, iar producţia a fost mutată de la Warner Bros. Studios Leavesden la Longcross. Acesta din urmă se află în Surrey (sud-estul Angliei), regiune în care nivelul restricţiilor impuse în contextul pandemiei este maxim acum, însă producţiilor le este permis să continue, cu respectarea unor protocoale stricte.

În ultima săptămână, numărul cazurilor de Covid-19 a crescut în Marea Britanie, atingând un nou vârf luni, când au fost raportate peste 41.380.

Cruise a avut o atitudine fermă legat de impunerea regulilor pe platoul din Marea Britanie şi a mustrat personalul pentru că a profitat de mediul sigur pe care echipa de acolo l-a creat. În urmă cu două săptămâni, The Sun a publicat o înregistrare audio în care producătorul putea fi auzit criticând în termeni duri echipa de filmare „Mission: Impossible 7” după ce a remarcat încălcări ale regulilor din protocolul sanitar Covid-19.

„Mission: Impossible 7”, regizat de Christopher McQuarrie, este programat să fie lansat pe 19 noiembrie 2021.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!