/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Filmările pentru „Mission: Impossible 7” vor fi reluate. Tom Cruise a revenit în Marea Britanie

missing
29 decembrie 2020, ora 16:45

Actorul şi producătorul american Tom Cruise va relua filmările pentru „Mission: Impossible 7” în Marea Britanie, însă la Longcross Film Studios, potrivit Variety.

Longcross a fost folosit în trecut de Ministerul britanic al Apărării, care testa aici tancurile de armată, însă a devenit studio de film, găzduind producţii precum „Skyfall”, „Thor: The Dark World” şi „Guardians of the Galaxy”. Mai recent, aici au fost filmate „The King’s Man”, „Artemis Fowl”, „The Gentlemen” şi „Death on the Nile”, scrie News.

Cruise a revenit în Marea Britanie după vacanţa de Crăciun petrecută în SUA, iar producţia a fost mutată de la Warner Bros. Studios Leavesden la Longcross. Acesta din urmă se află în Surrey (sud-estul Angliei), regiune în care nivelul restricţiilor impuse în contextul pandemiei este maxim acum, însă producţiilor le este permis să continue, cu respectarea unor protocoale stricte.

În ultima săptămână, numărul cazurilor de Covid-19 a crescut în Marea Britanie, atingând un nou vârf luni, când au fost raportate peste 41.380.

Cruise a avut o atitudine fermă legat de impunerea regulilor pe platoul din Marea Britanie şi a mustrat personalul pentru că a profitat de mediul sigur pe care echipa de acolo l-a creat. În urmă cu două săptămâni, The Sun a publicat o înregistrare audio în care producătorul putea fi auzit criticând în termeni duri echipa de filmare „Mission: Impossible 7” după ce a remarcat încălcări ale regulilor din protocolul sanitar Covid-19.

„Mission: Impossible 7”, regizat de Christopher McQuarrie, este programat să fie lansat pe 19 noiembrie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram