/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ În ce țări este recomandat să te muți în 2021 ca să trăiești bine

29 decembrie 2020, ora 11:40

Pandemia va trece la un moment dat. Nu vom sta toată viața închiși în case. Vom putea să călătorim și chiar să ne mutăm în alte țări în care ne-ar putea fi mai bine. Iar acum e cel mai potrivit moment în care să te decizi care dintre recomandări oferite de wall-street.ro. ți se potrivește cel mai bine.

   1. Elveția

Țara cu cele mai bune pârtii de ski și cu cea mai bună ciocolată din lume este și model de bună guvernare și economie de încredere, iar 82% dintre străinii din Elveția spun că viața lor s-a îmbunătățit de când s-au mutat acolo.

Elveția ocupă un loc fruntaș și în ceea ce privește calitatea vieții, demonstrând faptul că străinii de acolo se bucură de un echilibru mai bun dintre viața profesională și cea personală decât în ​​țara lor de origine. Englezii sunt cei mai frecvenți imigranți din Elveția, iar engleza este vorbită pe scară largă în cele 26 de cantoane ale națiunii.

 2. Spania

Statul ideal dacă doriți să vă petreceți mare parte din timp la soare. Este și unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru pensionare pentru că nicăieri în Uniunea Europeană nu veți găsi mai mulți pensionari britanici.

Vremea este un alt atu al Spaniei, trei orașe spaniole – Barcelona, ​​Madrid și Sevilla – se află în primele 10 cele mai însorite destinații din Europa, mai mult decât orice altă țară.

Locuitorii din Madrid sunt, de asemenea, cel mai puțin stresați din lume, potrivit unui sondaj Time Out.

3. Singapore

Singapore este cunoscut pentru natura sa primitoare. Țara s-a transformat într-un centru global de afaceri în ultimele două decenii fiind recunoscută pentru deschiderea către investiții externe. Având aproximativ 5,8 milioane de locuitori este una dintre cele mai mici țări din lume – mai puțin de jumătate din dimensiunea Londrei – ceea ce înseamnă că este foarte ușor de explorat.

Potrivit clasamentului InterNations, Singapore s-a clasat pe locul patru în ceea ce privește calitatea vieții, pe locul al doilea în materie de siguranță și securitate, și pe primul loc din punct de vedere călătorii și transport.

4. Finlanda

Dacă tot v-ați gândit să vă mutați în altă țară, de ce să nu alegeți cea mai fericită țară din lume? Finlanda s-a aflat și anul acesta pe primul loc în topul Raportului Mondial al Fericirii (World Happiness Report), pentru al treilea an consecutiv. În clasamentul InterNations, Finlanda se clasează pe locul 1 privind sănătatea și bunăstarea.

5. Canada

În timp ce SUA se confruntă cu frământări politice și rasiale, Canada pare a fi fratele mai responsabil.

Pentru o națiune care este deja stereotipată ca fiind aproape prea politicoasă, acest amestec divers de oameni este rețeta perfectă pentru acceptarea noilor veniți. Canada s-a clasat pe locul al doilea pentru comunitățile primitoare.

Este a doua cea mai mare țară din lume, dar populația sa relativ mică este plină de fețe prietenoase, iar asistența medicală gratuită este benefică oricui!

6. Noua Zeelandă

Țara este binecuvântată cu peisaje pitorești. Vă puteți bucura de plaje frumoase, munți și animale sălbatice – și dacă doriți să explorați singur, există mult spațiu.

Noua Zeelandă are una dintre cele mai scăzute rate de densitate a populației din lume și se bucură de locul trei în clasamentul țărilor cu cel mai bun nivel de bunăstare fizică și mentală și de locul doi pentru cel mai bun echilibru dintre viața personală și cea profesională, potrivit sondajului HSBC.

Țara este, de asemenea, pe locul doi în categoria stabilității politice, cu mult peste vecina sa cea mai apropiată, Australia.

7. Australia

Conform sondajului HSBC, Australia a obținut al doilea cel mai bun scor pentru bunăstarea fizică și psihică și al treilea cel mai bun scor pentru calitatea vieții. Australia se poate lăuda cu un nivel scăzut al criminalității, asistență medicală gratuită și de calitate.

Puteți face surfing după muncă sau în weekend, puteți merge în unele dintre numeroasele parcuri naționale uluitoare, fără să vă faceți griji cu privire la condițiile meteorologice nefavorabile. Australia se bucură de aproximativ 3.000 de ore de soare pe an.

Natura relativ izolată a Australiei și a Noii Zeelande înseamnă, de asemenea, că acestea ar trebui să sufere mai puțin de efectele COVID-19 decât ​​alte țări.

8. Vietnam

Dacă vreți ceva nou în carieră, Vietnamul este o alegere excelentă. Sondajul HSBC plasează Vietnamul pe locul al treilea pentru străinii care doresc să se dezvolte profesional. Vă veți putea bucura de acest succes deoarece vă puteți aștepta la un venit ridicat într-o țară în care costul vieții este scăzut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram