După ce deputatul Platformei DA Liviu Vovc a declarat că printr-o hotărâre a fost aprobată o modificare care prevede importul și comercializarea medicamentelor neautorizate, reprezentanții Guvernului neagă informațiile și spun că nu a fost aprobată o astfel de decizie.

„Prin astfel de declarații, deputatul conștient dezinformează opinia publică. Executivul nu a aprobat asemenea hotărâre de Guvern. Este regretabilă lipsa de responsabilitatea a alesului poporului și cerem să dezinformeze asemenea interpretări”, a menționat consilierului în comunicare al Guvernului, Boris Harea.

Precizăm că astăzi deputatul Liviu Vovc a menționat că la ultima ședință de Guvern „a mai fost inclusă o modificare care să permită importul și comercializarea medicamentelor neautorizate. Medicamente care nu se vând nici în țara de origine pentru că nu au trecut toate testele de laborator”..

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!