/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Guvernul susține că nu a aprobat nicio modificare privind importul și comercializarea medicamentelor neautorizate

missing
29 decembrie 2020, ora 18:01

După ce deputatul Platformei DA Liviu Vovc a declarat că printr-o hotărâre a fost aprobată o modificare care prevede importul și comercializarea medicamentelor neautorizate, reprezentanții Guvernului neagă informațiile și spun că nu a fost aprobată o astfel de decizie.

„Prin astfel de declarații, deputatul conștient dezinformează opinia publică. Executivul nu a aprobat asemenea hotărâre de Guvern. Este regretabilă lipsa de responsabilitatea a alesului poporului și cerem să dezinformeze asemenea interpretări”, a menționat consilierului în comunicare al Guvernului, Boris Harea.

Precizăm că astăzi deputatul Liviu Vovc a menționat că la ultima ședință de Guvern „a mai fost inclusă o modificare care să permită importul și comercializarea medicamentelor neautorizate. Medicamente care nu se vând nici în țara de origine pentru că nu au trecut toate testele de laborator”..

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram