Horoscop Berbec – 29 decembrie 2020: Poate ești convins că evaluările tale sunt cele mai bune, iar soluțiile pe care le propui nu se compară cu nimic. Este posibil să ai dreptate, dar tot ar fi mai bine să asculți și ce au de spus ceilalți.

Horoscop Taur – 29 decembrie 2020: Există riscul să dărâmi ce ai construit cu mare greutate în relațiile cu persoanele de la care aștepți mereu sfaturi, sugestii, ajutor sau sprijin de orice fel.

Horoscop Gemeni – 29 decembrie 2020: Se petrec tot felul de lucruri departe de privirile tale directe și poate că ai dreptate să bănuiești că unele sunt rele sau îndreptate împotriva ta, dar dacă stai cu gândul la ele, nu te vor afecta mai puțin.

Horoscop Rac – 29 decembrie 2020: Ai prea multe așteptări de la unii dintre prieteni sau de la rude și ar fi bine să îți revii, ca să nu ajungi să te scalzi în apa neagră a supărărilor continui, fără leac.

Horoscop Leu – 29 decembrie 2020: Este important să îți păstrezi gândirea pozitivă și optimismul în zilele mai negre, cum este și aceasta. Așa vei reuși să temperezi ceva din tentațiile zilei, care nu sunt nici simple, nici puține.

Horoscop Fecioară – 29 decembrie 2020: Tendința care te va pune în încurcătură astăzi este aceea de a considera că doar părerile tale sunt importante, că experiențele tale sunt cele mai valoroase și doar vocea ta trebuie să se facă auzită.

Horoscop Balanță – 29 decembrie 2020: Încă ești în căutarea un refugiu din fața unor probleme financiare, care nu sunt ușor de rezolvat, dar nici nu se rezolvă de la sine, mai ales dacă alegi să le ignori.

Horoscop Scorpion – 29 decembrie 2020: Se adună norii negri deasupra relației de cuplu și tu te vei gândi să reacționezi dur, ca să se risipească. Problema e că așa nu vei face decât să sporești problemele, nu să le faci să dispară.

Horoscop Săgetător – 29 decembrie 2020: Există riscul să evaluezi greșit anumite situații și să îți creezi probleme la locul de muncă sau acasă, unde ai mai multe responsabilități obositoare.

Horoscop Capricorn – 29 decembrie 2020: Te înșeli singur, cu argumente care ți se par clare, dar pe care le vei vedea altfel, după ce te vei trezi. Ar fi bine să protejezi relațiile cu cei dragi, chiar și față de propriile impulsuri distructive.

Horoscop Vărsător – 29 decembrie 2020: Ești sigur de fiecare pas pe care-l faci, dar nu stai să te gândești pe ce te bazezi. Alegi siguranța propriilor convingeri fără argumente logice și lucide.

Horoscop Pești – 29 decembrie 2020: Din anturajul apropiat vin provocări pe care doar tu, din păcate, le vezi mai grave decât sunt. Poate nu ar strica să încerci să le privești cu ochii altora, ca un exercițiu de empatie.

Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!