/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ion Chicu: „Cifra veniturilor anuale pentru 2020 colectate din impozite și taxe a fost îndeplinită”

missing
29 decembrie 2020, ora 12:05

Cifra veniturilor anuale pentru anul 2020 colectate din impozite și taxe de către FISC și Vamă a fost îndeplinită, a anunțat premierul Ion Chicu. 

„La moment, deja avem o supraîndeplinire la veniturile colectate cu circa 800 milioane de lei. Considerăm că în următoarele două zile această cifră va ajunge la circa 1,2 miliarde de lei”, a precizat Chicu, într-o postare pe Facebook.

Ion Chicu a mai menționat că, împreună cu Sergiu Pușcuța, Viceprim-ministru, Ministru al Finanţelor, Viorica Dumbrăveanu, Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Anatol Usatîi, Ministru al Economiei şi Infrastructurii vor veni cu informații ample despre executarea bugetului, situația macro-economică și socială din țară în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc joi, 31 decembrie.

Amintim că premierul Ion Chicu și-a anunțat demisia și urmează să fie în fruntea Executivului până pe 1 ianuarie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram