Cifra veniturilor anuale pentru anul 2020 colectate din impozite și taxe de către FISC și Vamă a fost îndeplinită, a anunțat premierul Ion Chicu. 

„La moment, deja avem o supraîndeplinire la veniturile colectate cu circa 800 milioane de lei. Considerăm că în următoarele două zile această cifră va ajunge la circa 1,2 miliarde de lei”, a precizat Chicu, într-o postare pe Facebook.

Ion Chicu a mai menționat că, împreună cu Sergiu Pușcuța, Viceprim-ministru, Ministru al Finanţelor, Viorica Dumbrăveanu, Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Anatol Usatîi, Ministru al Economiei şi Infrastructurii vor veni cu informații ample despre executarea bugetului, situația macro-economică și socială din țară în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc joi, 31 decembrie.

Amintim că premierul Ion Chicu și-a anunțat demisia și urmează să fie în fruntea Executivului până pe 1 ianuarie 2021.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!