Au fost înregistrate încă două cazuri de hipotermie. Prima victimă este din raionul Cahul. Pacienta de 60 de ani a fost diagnosticată cu hipotermie de gradul II. Al doilea caz a fost înregistrat în raionul Briceni. Este vorba de un bărbat care a fost diagnosticat cu hipotermie de gradul I.

Totodată, la Serviciul de Urgență a parvenit un apel pentru acordarea asistenței medicale unei femei de 39 de ani din raionul Briceni, care a suferit degerătură de gradul III.

Pacienții au beneficiat de primul ajutor medical calificat și au fost transportați la spital pentru tratament ulterior.

Precizăm că în perioada 21 – 27 decembrie curent, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a înregistrat 13597 solicitări. În cadrul departamentelor de urgență al instituțiilor spitalicești au fost transportați 4945 pacienți, dintre care 4358 maturi și 587 copii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!