/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Președintele României, Klaus Iohannis, vine astăzi în R. Moldova. Urmează să se întâlnească cu Maia Sandu

missing
29 decembrie 2020, ora 07:08

Președintele României, Klaus Iohannis, vine astăzi în Republica Moldova, într-o vizită oficială. Oficialul urmează să se întâlnească cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. 

Cei doi Președinți urmează să adopte o Declarație comună prin care se urmărește consolidarea parteneriatului strategic bilateral, reafirmând relația specială dintre București și Chișinău la aniversarea, în 2020, a zece ani de la semnarea Parteneriatului Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, precum și angajamentul Republicii Moldova de a urma parcursul european și de a implementa reformele democratice necesare în acest sens.

Aceasta va fi prima vizită la nivel înalt primită, la Chișinău, de Maia Sandu, după preluarea mandatului de Președinte, în urma votului exprimat de către cetățenii Republicii Moldova în favoarea sa la alegerile prezidențiale din data de 15 noiembrie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram