Accident grav în centrul Capitalei. Două mașini de marcă Skoda s-au tamponat violent, iar una dintre ele, ulterior, a lovit și un automobil de marcă Toyota. Toate s-ar fi întâmplat din motiv că unul dintre șoferi nu ar fi cedat trecerea, conform Regulamentului. Potrivit Poliției, la volanul uneia dintre mașini se afla o doamnă în vârstă de 45 de ani, și anume ea s-ar face vinovată de producerea accidentului. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Din imaginile video, care au fost surprinse de un martor, se vede cum două mașini de marcă Skoda sunt distruse în urma unei tamponări violente. Accidentul a avut loc, în această dimineață, la intersecția străzilor București și Vlaicu Pârcălab din municipiul Chișinău. După ce una dintre mașini de marcă Skoda, la volanul căreia se afla o femeie de 45 de ani, a tamponat un alt automobil, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină de marcă Toyota, condusă de un bărbat de 79 de ani.

„Venea domnul de pe București, la care doamna n-a cedat trecerea.”

„Dacă doamna era să cedeze trecerea, respectiv, deja era să fie totul ok. Dar doamna nici nu a apăsat frâna. Și era culoarea verde a semaforului, dumneaei nu s-a asigurat și a făcut stânga și după asta a fost impactul.”

În scurt timp, la locul accidentului a sosit poliția, iar în urma cercetărilor a stabilit că vinovată de producerea accidentului s-ar face șoferița din Skoda. Toate trei mașini au fost evacuate în scurt timp.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP CHIȘINĂU:În urma impactului, nimeni nu a avut de pătimit. Alți participanți nu au fost implicați. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Potrivit legislației în vigoare, conducătorul auto care va fi găsit vinovat de producerea accidentului, riscă 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!