Bătaie ca la ușa cortului pe o stradă din Capitală. Un șofer s-a luat la harță cu inspectorii de patrulare, după ce a fost tras pe dreapta. Pentru a potoli spiritele, oamenii legii au folosit și gaze lacrimogene. Întreaga scenă a fost filmată de un martor și postată pe o rețea de socializare. Într-un final, șoferul bătăuș a fost încătușat și dus la Inspectoratul de Poliție Centru. 

Din imaginile surprinse de martori se vede cum șoferul coboară din mașină și îmbrâncește inspectorul de patrulare. Ultimul încearcă să-l imobilizeze și să-i pună cătușele, însă între ei a intervenit o femeie. La scurt timp, a venit și colegul polițistului, care a stropit cu gaze lacrimogene.

Chiar și așa, conducătorul auto nu s-a calmat și a continuat să agreseze colaboratorii poliției. De ei s-a mai apropiat un polițist și, în trei, l-au încătușat pe agresor.

Bărbatul a fost urcat în mașina poliției și escortat la inspectorat pentru audieri. Potrivit Poliției, șoferul a fost oprit, pentru că a încălcat regulamentul Circulației Rutiere chiar în fața inspectorilor de patrulare, după care nu s-a conformat cerințelor oamenilor legii și a devenit agresiv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!