/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un șofer s-a luat la harță cu inspectorii de patrulare, pe o stradă din Capitală, după ce a fost tras pe dreapta

29 decembrie 2020, ora 21:00

Bătaie ca la ușa cortului pe o stradă din Capitală. Un șofer s-a luat la harță cu inspectorii de patrulare, după ce a fost tras pe dreapta. Pentru a potoli spiritele, oamenii legii au folosit și gaze lacrimogene. Întreaga scenă a fost filmată de un martor și postată pe o rețea de socializare. Într-un final, șoferul bătăuș a fost încătușat și dus la Inspectoratul de Poliție Centru. 

Din imaginile surprinse de martori se vede cum șoferul coboară din mașină și îmbrâncește inspectorul de patrulare. Ultimul încearcă să-l imobilizeze și să-i pună cătușele, însă între ei a intervenit o femeie. La scurt timp, a venit și colegul polițistului, care a stropit cu gaze lacrimogene.

Chiar și așa, conducătorul auto nu s-a calmat și a continuat să agreseze colaboratorii poliției. De ei s-a mai apropiat un polițist și, în trei, l-au încătușat pe agresor.

Bărbatul a fost urcat în mașina poliției și escortat la inspectorat pentru audieri. Potrivit Poliției, șoferul a fost oprit, pentru că a încălcat regulamentul Circulației Rutiere chiar în fața inspectorilor de patrulare, după care nu s-a conformat cerințelor oamenilor legii și a devenit agresiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram