Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 19 și 23 de ani, au fost reținuți de către oamenii legii fiind suspectați de comiterea unui furt în proporții deosebit de mari.

Polițiștii au stabilit că, în perioada 25 noiembrie – 20 decembrie, aceștia ar fi sustras dintr-un garaj bunuri materiale ce aparțin unui bărbat în vârstă de 36 de ani. Proprietarul imobilului se cunoștea cu unul din tineri și i-a angajat pentru a face curățenie în garaj, fără ai verifica.

Aceștia, profitând de ocazie au fotografiat bunurile materiale și le-au plasat pe site-urile de anunțuri pe care ulterior le vindeau. Suma prejudiciului cauzat este de 279.020 de lei.

În cadrul investigațiilor, suspecții și-au recunoscut vina, declarând că o parte din bunuri au reușit să le vândă,, iar altele le-au depozitat într-un alt garaj de unde urmau să fie vândute.

Totodată, s-a stabilit că ideea de furt i-ar fi aparținut tânărului în vârstă de 21 de ani. Inițiatorul furtului a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar cei doi complici după expirarea termenului de 72 de ore vor fi cercetați în stare de libertate.

Pentru fapta comisă, cei trei bănuiți riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani. Anterior aceștia au fost judecați pentru infracțiuni analogice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!