/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Vindeau pe site-urile de anunțuri bunuri care nu le aparțineau. Trei tineri, reținuți pentru furt în proporții deosebit de mari

missing
29 decembrie 2020, ora 12:38

Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 19 și 23 de ani, au fost reținuți de către oamenii legii fiind suspectați de comiterea unui furt în proporții deosebit de mari.

Polițiștii au stabilit că, în perioada 25 noiembrie – 20 decembrie, aceștia ar fi sustras dintr-un garaj bunuri materiale ce aparțin unui bărbat în vârstă de 36 de ani. Proprietarul imobilului se cunoștea cu unul din tineri și i-a angajat pentru a face curățenie în garaj, fără ai verifica.

Aceștia, profitând de ocazie au fotografiat bunurile materiale și le-au plasat pe site-urile de anunțuri pe care ulterior le vindeau. Suma prejudiciului cauzat este de 279.020 de lei.

În cadrul investigațiilor, suspecții și-au recunoscut vina, declarând că o parte din bunuri au reușit să le vândă,, iar altele le-au depozitat într-un alt garaj de unde urmau să fie vândute.

Totodată, s-a stabilit că ideea de furt i-ar fi aparținut tânărului în vârstă de 21 de ani. Inițiatorul furtului a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar cei doi complici după expirarea termenului de 72 de ore vor fi cercetați în stare de libertate.

Pentru fapta comisă, cei trei bănuiți riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani. Anterior aceștia au fost judecați pentru infracțiuni analogice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram