/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

75 de modele lansate în 70 de ani. SEAT arată care au fost cele mai remarcabile

30 decembrie 2020, ora 18:31

2020 se încheie și, în ciuda circumstanțelor, a fost un an de festivități pentru SEAT, compania sărbătorindu-și cea de-a 70-a aniversare. Din 9 mai 1950 până în prezent, brandul care a pus Spania pe roți și mobilitatea democratizată a suferit o transformare profundă și a demonstrat o capacitate constantă de reinventare.

În ultimii 70 de ani, producătorul auto a lansat un total de 75 de modele, incluzând diferite versiuni și generații, printre care unele importante care au marcat un punct de cotitură; începând din 1953 cu SEAT 1400, prima mașină fabricată de companie, sau cu legendarul SEAT 600, care a fost prezentat în 1957 și a devenit în curând un simbol al libertății și mobilității. Citeşte continuarea articolului şi vezi un timelapse făcut de producător, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram