Doi tineri au ajuns la spital după ce două persoane au tras mai multe focuri de armă în direcția lor. Incidentul a avut loc aseară, 29 decembrie, la ora 19:00 în sectorul Ciocana.

Inspectoratul de Poliție a sectorului Ciocana a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe str. Igor Vieru se aud împușcături.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției unde au stabilit că în rezultatul unui conflict în stradă, doi tineri cu vârstele de 21 și 27 de ani, originari din raioanele Telenești și Drochia, s-au ales cu plăgi prin împușcare în regiunea picioarelor.

Aceștia au fost preluați de un echipaj medical și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Victimele sunt înafara oricărui pericol fiind deja externați.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal conform art. 287 Cod Penal „Huliganism” care prevede o pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani. Polițiștii întreprind toate acțiunile pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului și stabilirea identității celor doi suspecți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!