/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Doi tineri au fost împușcați pe o stradă din sectorul Ciocana

missing
30 decembrie 2020, ora 11:35

Doi tineri au ajuns la spital după ce două persoane au tras mai multe focuri de armă în direcția lor. Incidentul a avut loc aseară, 29 decembrie, la ora 19:00 în sectorul Ciocana.

Inspectoratul de Poliție a sectorului Ciocana a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe str. Igor Vieru se aud împușcături.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției unde au stabilit că în rezultatul unui conflict în stradă, doi tineri cu vârstele de 21 și 27 de ani, originari din raioanele Telenești și Drochia, s-au ales cu plăgi prin împușcare în regiunea picioarelor.

Aceștia au fost preluați de un echipaj medical și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Victimele sunt înafara oricărui pericol fiind deja externați.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal conform art. 287 Cod Penal „Huliganism” care prevede o pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani. Polițiștii întreprind toate acțiunile pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului și stabilirea identității celor doi suspecți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram