/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ferrari ar dezvolta nu un singur SUV, ci tocmai trei! Detalii

30 decembrie 2020, ora 10:55

Ferrari intenționează să construiască nu unul, ci trei aşa-zise maşini de teren, care vor intra pe piață cu o diferență de doi ani. Britanicii de la Car Magazine scriu că toate sunt dezvoltate pe o singură platformă şi în timp ce primul va fi un hibrid, următoarele două vor fi pur electrice!

Vehiculul pentru toate tipurile de teren dezvoltat acum, conform informaţiilor pe care le au colegii britanici, totuşi va purta denumirea Purosangue, deși anterior se presupunea că acest cuvânt va deveni fie numele unei familii de modele, fie a unei noi platforme dedicate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram