Zinaida Greceanîi a propus ca la cel de-al XVI-lea Congres al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon să fie ales președinte al PSRM.

Zinaida Greceanîi a menționat că în pofida greutăților prin care a trecut guvernarea în anul 2020, pandemia provocată de COVID-19, seceta, dar și criza economică, candidatul susținut de PSRM la alegerile prezidențiale din noiembrie, Igor Dodon, a acumulat peste 690 mii de voturi, ce atestă în continuare o înaltă încredere a electoratului.

Zinaida Greceanîi s-a referit și la susținerea de care se bucură PSRM din partea societății civile, dar și a partenerilor externi.

“PSRM a semnat în ultimii patru ani mai multe acorduri bilaterale. În iunie 2017, a semnat acordul cu partidul „Edinaia Rossia”, fondat de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Tot în 2017, PSRM a semnat un acord cu Partidul Justiției și Dezvoltării din Turcia, fondat de Recep Tayyip Erdogan”, a precizat Zinaida Greceanîi.

Pe final de discurs, Zinaida Greceanîi a propus ca la cel de-al XVI-lea Congres al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon să fie ales președinte al PSRM.

“Sunt sigură de faptul că viziunile și abordările domniei sale vor genera o nouă etapă de dezvoltare a PSRM. Doar împreună! Doar până la capăt! Doar PSRM!”, a conchis Zinaida Greceanîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!