/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Greceanîi, la Congresul PSRM: „Viziunile și abordările lui Igor Dodon vor genera o nouă etapă de dezvoltare a PSRM”

missing
30 decembrie 2020, ora 14:40

Zinaida Greceanîi a propus ca la cel de-al XVI-lea Congres al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon să fie ales președinte al PSRM.

Zinaida Greceanîi a menționat că în pofida greutăților prin care a trecut guvernarea în anul 2020, pandemia provocată de COVID-19, seceta, dar și criza economică, candidatul susținut de PSRM la alegerile prezidențiale din noiembrie, Igor Dodon, a acumulat peste 690 mii de voturi, ce atestă în continuare o înaltă încredere a electoratului.

Zinaida Greceanîi s-a referit și la susținerea de care se bucură PSRM din partea societății civile, dar și a partenerilor externi.

“PSRM a semnat în ultimii patru ani mai multe acorduri bilaterale. În iunie 2017, a semnat acordul cu partidul „Edinaia Rossia”, fondat de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Tot în 2017, PSRM a semnat un acord cu Partidul Justiției și Dezvoltării din Turcia, fondat de Recep Tayyip Erdogan”, a precizat Zinaida Greceanîi.

Pe final de discurs, Zinaida Greceanîi a propus ca la cel de-al XVI-lea Congres al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon să fie ales președinte al PSRM.

“Sunt sigură de faptul că viziunile și abordările domniei sale vor genera o nouă etapă de dezvoltare a PSRM. Doar împreună! Doar până la capăt! Doar PSRM!”, a conchis Zinaida Greceanîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram