Consiliului Suprem de Securitate ar putea să se întrunească într-o ședință săptămâna viitoare. Despre aceasta a anunțat președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8. Mai mult, Maia Sandu a precizat că va veni cu o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate. 

„O să vin cu modificări la regulamentul pentru Consiliului Suprem de Securitate. În prima săptămână a anului care vine, săptămâna viitoare, o să vin cu o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate și probabil va fi și prima ședință”, a menționat Maia Sandu.

Întrebată ce modificări vor fi făcute, Maia Sandu a declarat că „sunt modificări tehnice. Vreau să schimb componența acestui regulament, în limitele legii. Legea permite ca în acest consiliu să fie numiți și alți oameni. Acest regulament este foarte vechi”.

„O să încep să lucrez cu instituțiile pe subiecte concrete, pe dosare concrete, de interes național”, a adăugat Maia Sandu.

Urmăriți mai jos emisiunea „Politica”:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!