Alți 26 de oameni au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Totodată, anunțăm înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 2960: Femeie de 68 ani, din r. Edineț, internată la SR Edineț. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2961: Femeie de 64 ani, din r. Orhei, internată la SR Orhei. Comorbidități: hepatită cronică.

Deces 2962: Femeie de 78 ani, din r. Dondușeni, internată la SR Dondușeni. Comorbidități:boală cerebrovasculară.

Deces 2963: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău, internat la SR Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 2964: Bărbat de 60 ani, din r. Telenești, internat la SR Telenești. Comorbidități: hipertensiune arterial, obezitate.

Deces 2965: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, internată la IMU. Comorbidități: obezitate, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2966: Femeie de 69 ani, din r. Orhei, internată la IMU. Comorbidități: obezitate, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2967: Bărbat de 56 de ani, din mun. Chișinău, internat la IMU. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2968: Bărbat de 67 ani, din r. Briceni, internat la IMU. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2969: Femeie de 92 ani, din mun. Chișinău, internată la SCR. Comorbidități: angină pectorală de efort, cardiopatie ischemică.

Deces 2970: Bărbat de 74 ani, din mun. Orhei, internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 2971: Bărbat de 59 ani, din mun. Chișinău, trasnferat de la SCM ”Sf. Treime”, la SCR. Comorbidități: ciroză hepatica, pancreatită cronică.

Deces 2972: Bărbat de 47 ani, din r-nul Rezina, internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2973: Femeie de 67 ani, din r. Glodeni, internată la SCR. Comorbidități: obezitate, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2974: Bărbat de 73 ani, din r. Ungheni, internat la SCM “Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 2975: Bărbat de 54 ani, din mun. Chișinău,internat la SCM “Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: hepatită, hipertensiune arterială.

Deces 2976: Bărbat de 73 ani, din r-nul Rezina, internat la SR Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2977: Femeie de 77 ani, din r. Drochia, internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, pielonefrită cronică, angină pectorală de efort.

Deces 2978: Bărbat de 81 ani, din r. Ungheni, internat la SR Ungheni, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2979: Bărbat de 64 ani, din r. Ungheni, internat la SR Ungheni. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat.

Deces 2980: Femeie de 36 ani, din r. Ungheni, internată la SR Ungheni, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2981: Femeie de 67 ani, din r. Ocnița, internată la SR Ocnița. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angină pectorală de effort, diabet zaharat, obezitate.

Deces 2982: Femeie de 56 ani, din r. Sângerei, internată la SC Bălți. Comorbidități: cardiopatie mixtă.

Deces 2983: Femeie de 80 ani, din r. Glodeni, internată la SR Glodeni, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2984: Femeie de 65 ani, din Transnistria, internată la SCR. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, hipertensiune arterială.

Deces 2985: Femeie de 68 ani, din r. Ialoveni,  internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!