/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ediție specială Mercur Retrograd, concert „Lăutarii Altfel” și filme de poveste. Petrece noaptea dintre ani, alături de TV8

missing
31 decembrie 2020, ora 09:00

În noaptea dintre ani, TV8 a pregătit un program special pentru telespectatori. Începând cu ora 15 te așteaptă filme de poveste, o ediției de revelion al celui mai tare show Mercur Retrograd, dar și un concert de excepție susținut de Nicolae Botgros și orchestra Lăutarii. Să le luăm pe rând. 

Mirror Mirror (2012) 

Începând cu 15:20 la TV8 veți putea să vă relaxați c filmul Oglindă Oglinjoară – Mirror Mirror (2012). Acesta este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului.

Așa că o trimite în pădure și o lasă în ghearele unui monstru înfricoșător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei șapte pitici și, în compania lor, ea se transformă într-o forță care nu dă înapoi de la nimic pentru a-și recupera regatul și să o înlăture pe Regină.

Alături de pitici, Albă ca Zăpada pornește într-o bătălie spectaculoasă, înțesată de magie și umor, într-o nouă realizare senzațională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Mercur Retrograd ediție de revelion

La 17:30, echipa Mercur Retrograd a pregătit un program special alături de cei mai tari invitați: Corina Țepes și Costi Burlacu și Pasha Parfeni. Totodată, vă vor ura cei mai colorați urători din republica, sătenii din Cromcaz, Stefan Vodă. Stați aproape și trăiți magia sărbătorilor cu TV8.

Ura! vacanță!

Iar la 19:45 urmăriți filmul Ura! vacanță! Îndrăgostit de prima frumusețe a școlii, Pavel, un elev de clasa a șasea merge cu familia într-o stațiune de schi. La baza de odihnă, tânărul se întâlnește cu fata visurilor sale și nimerește în epicentrul unei povești criminale despre răpirea unui colier antic al reginei Tamara. Deznodământul acestui detectiv răsucit va veni chiar în ajunul Anului Nou.

Concert de revelion „Lăutarii Altfel”

Iar începând cu 21:30 vă așteaptă un concert de excepție! Lăutarii, alături de invitați speciali, vor aduce în casele dvs. ritmuri de folclor, muzică ușoară, rock, jazz și pop simphonic. Combinații muzicale neașteptate, un concert grandios cu Lăutarii și Nicolae Botgros doar de revelion la TV8.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram