Darurile oferite de diaspora din SUA, în cadrul campaniei „Santa’s bag”, au ajuns și la mai mulți copii din raionul Edineț. Ghiozdanele au fost împărți de Moș Crăciun, care a venit cu un car împodobit cu decorațiuni de Crăciun. 

„Santa a trecut oceanul din SUA și a poposit în Moldova, pe malul Prutului, unde copiii îl știu de Mos Crăciun, datorită oamenilor buni de la Touching a Life. Marta Iacob și multiplele ajutoare care au susținut inițiativa i-au făcut pe copiii din Bădragii Noi, Edineț sa se convingă că Moș Crăciun Există”, a menționat Elena Drăgălin.

„Campania Desaga lui Moș Crăciun la noi în sat s-a transformat în sărbătoare, iar sătenii s-au bucurat să primească cadouri, dar și să le ofere. Aceasta și este magia sărbătorilor, când te gândești la aproapele tău și vreai să-i aduci o bucurie. Cu atât mai prețioasă este inițiativa venită din SUA, care a inspirat și motivat badrăgenii din diferite țări să se alăture campaniei”,  a mai spus Elena Drăgălin.

Precizăm că în cadrul campaniei „Santa’s bag” au fost ajutați 304 copii din Republica Moldova.

Campania „Santa’s bag” a fost inițiată de Touching a Life.

Foto: Elena Drăgălin/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!