/FOTO/ Campania „Santa’s bag”: Și mai mulți copii din Edineț au primit ghiozdane pline cu daruri

31 decembrie 2020, ora 12:21

Darurile oferite de diaspora din SUA, în cadrul campaniei „Santa’s bag”, au ajuns și la mai mulți copii din raionul Edineț. Ghiozdanele au fost împărți de Moș Crăciun, care a venit cu un car împodobit cu decorațiuni de Crăciun. 

„Santa a trecut oceanul din SUA și a poposit în Moldova, pe malul Prutului, unde copiii îl știu de Mos Crăciun, datorită oamenilor buni de la Touching a Life. Marta Iacob și multiplele ajutoare care au susținut inițiativa i-au făcut pe copiii din Bădragii Noi, Edineț sa se convingă că Moș Crăciun Există”, a menționat Elena Drăgălin.

„Campania Desaga lui Moș Crăciun la noi în sat s-a transformat în sărbătoare, iar sătenii s-au bucurat să primească cadouri, dar și să le ofere. Aceasta și este magia sărbătorilor, când te gândești la aproapele tău și vreai să-i aduci o bucurie. Cu atât mai prețioasă este inițiativa venită din SUA, care a inspirat și motivat badrăgenii din diferite țări să se alăture campaniei”,  a mai spus Elena Drăgălin.

Precizăm că în cadrul campaniei „Santa’s bag” au fost ajutați 304 copii din Republica Moldova.

Campania „Santa’s bag” a fost inițiată de Touching a Life.

Foto: Elena Drăgălin/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram