Horoscop Berbec – 31 decembrie 2020: Este o zi cam aglomerată, cu multe situații care nu-ți convin, mai ales pentru că nu le poți controla deloc. Poate ar fi mai frumos, din partea ta, să nu le umbrești ziua apropiaților și nici ție.

Horoscop Taur – 31 decembrie 2020: Ai atitudinea potrivită în contextul nepotrivit sau cu oamenii care nu știu să o aprecieze. Asta înseamnă că e nevoie de un efort de adaptare, ca să te poți simți confortabil și să îi ajuți și pe cei din jur să se simtă la fel.

Horoscop Gemeni – 31 decembrie 2020: Îți faci griji pentru multe lucruri, poate mai ales pentru bani care sunt deja repartizați pentru diverse obligații, dar ai o listă de dorințe prea lungă ca să îți ajungă ce ai acum.

Horoscop Rac – 31 decembrie 2020: Te simți singur, chiar și în prezența altor persoane și dacă încerci să afli motivul, poți începe de la nevoie de a fi înțeles care, în cazul tău nu este împlinită, din fel și fel de motive.

Horoscop Leu – 31 decembrie 2020: Este o zi cam sentimentală pentru gustul tău și de aceea ai putea deveni puțin cam melancolic. Nici nu îți stă în fire, nici nu-ți este de folos în acest moment, să întreții o asemenea stare.

Horoscop Fecioară – 31 decembrie 2020: Sunt posibile întârzieri, răzgândiri, chiar în ultimul moment în legătură cu planurile pe care ți le-ai făcut pentru astăzi. Ar fi bine să le iei pe toate așa cum vin și să nu pui la inimă nimic.

Horoscop Balanță – 31 decembrie 2020: Poate fi o zi delicată din cauza unor situații cu care nu ești de acord, dar pe care nu le poți controla în vreun fel. Este important să îți controlezi măcar starea sufletească, să îți menții calmul.

Horoscop Scorpion – 31 decembrie 2020: Sunt posibile momente pe care să le consideri umilitoare sau intens neplăcute, doar pentru că te surprind. Poate ar fi bine să lași lucrurile în voia lor și să îți exprimi părerile frumos, elegant.

Horoscop Săgetător – 31 decembrie 2020: Îți faci prea multe probleme pentru situații care nu există, încă, sau care pot evolua altfel decât bănuiești tu acum. Este un moment bun pentru a-ți exersa autocontrolul.

Horoscop Capricorn – 31 decembrie 2020: Te simți bine, ești bine dispus, dar încerci să cauți un avantaj, oricât de mic, în orice situație, iar asta te poate face să ratezi adevăratele avantaje, cum ar fi dragostea celor apropiați.

Horoscop Vărsător – 31 decembrie 2020: Deși ești dornic de relaxare, atmosfera de astăzi nu este potrivită pentru o zi festivă, așa cum ai sperat. Poți face, însă, ca ziua să fie frumoasă pentru tine și cei apropiați.

Horoscop Pești – 31 decembrie 2020: Este un moment bun ca să te ocupi de cei dragi, să îi asculți cu atenție și să te ții de cuvânt față de ei. Este un bun exercițiu de altruism, care ți se potrivește mănușă.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!