/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Vom avea sau nu parte de zăpadă? Prognoza meteo pentru începutul anului 2021

missing
01 ianuarie 2021, ora 08:45

Am intrat în noul an fără zăpadă și, potrivit meteorologilor, nu vom avea parte de ninsori nici cel puțin în primele zile ale anului 2021. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, mercurul din termometre nu va coborî în zilele următoare mai jos de 8-9 grade Celsius.

În prima zi a anului, pe timp de zi, vom avea în centrul țării 8 grade Celsius, iar în partea de sud a țării vom avea cu un grad mai mult. Potrivit specialiștilor, în weekend vremea rămâne practic neschimbată, cu aceleași maxime pe timp de zi. Pe timp de noapte, temperaturile minime vor coborî până maxim la 0 grade Celsius.

La începutul săptămânii viitoare, potrivit meteorologilor, am putea avea parte de precipitații, iar mercurul din termometru va coborî ușor cu câte 2-3 grade în toată țara.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram