Am intrat în noul an fără zăpadă și, potrivit meteorologilor, nu vom avea parte de ninsori nici cel puțin în primele zile ale anului 2021. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, mercurul din termometre nu va coborî în zilele următoare mai jos de 8-9 grade Celsius.

În prima zi a anului, pe timp de zi, vom avea în centrul țării 8 grade Celsius, iar în partea de sud a țării vom avea cu un grad mai mult. Potrivit specialiștilor, în weekend vremea rămâne practic neschimbată, cu aceleași maxime pe timp de zi. Pe timp de noapte, temperaturile minime vor coborî până maxim la 0 grade Celsius.

La începutul săptămânii viitoare, potrivit meteorologilor, am putea avea parte de precipitații, iar mercurul din termometru va coborî ușor cu câte 2-3 grade în toată țara.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!