Un infirmier din Italia și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. Bărbatul a scris un mesaj pe combinezonul pe care-l poartă în spital pentru a se proteja de coronavirus. El este unul dintre primele persoane care au contactat Covid-19 la începutul pandemiei în Peninsulă, iar zilele trecute a primit vaccinul împotriva virusului, scrie digi24.ro

Giuseppe Pungente a fost unul dintre primii angajați din sănătate care s-a îmbolnivit de Covid, în martie anul trecut. Odată vindecat, acesta s-a întors la muncă, iar acum a fost vaccinat, scrie cotidianul La Repubblica, citat de Mediafax.

„Am înțeles că viața adevărată e făcută din lucruri mici și simple”, spune infirmierul.

Giuseppe Pungente a ales să își ceară iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție: „Carmelì, te măriți cu mine?”, chiar în prima zi a anului 2021.

El a postat fotografia cu mesajul scris pe combinezon pe Facebook. „Printre primii pozitivi la Covid, în prima linie a luptei împotriva virusului și printre primii vaccinați, am înșeles că viața este formată din cele mai mici și simple lucruri: cei mai apropiați prieteni, familia și viitoarea familie, alături de tine”, a scris acesta.

Iubita sa a acceptat cererea lui inedită în căsătorie și i-a spus “da”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!