În prima zi a noului an autorităţile de sănătate din Germania au raportat 12.690 noi infectări cu coronavirus şi 336 de decese legate de COVID-19, un bilanţ mai scăzut decât în zilele anterioare, relatează sâmbătă dpa şi Reuters.

Totuşi, interpretarea datelor este dificilă întrucât mai puţine persoane sunt testate în jurul Crăciunului şi a Anului Nou şi este posibil ca nu toate laboratoarele să-şi înaintat rezultatele.

În consecinţă, ar putea exista notificări ulterioare, a anunţat sâmbătă Institutul Robert Koch (RKI) pentru controlul bolilor.

Cu o săptămână în urmă, în ziua de Crăciun, au fost raportate 14.455 de cazuri noi de coronavirus şi 240 de decese.

Un vârf de 1.129 de decese noi legate de COVID-19 s-a înregistrat miercuri.

RKI a înregistrat 1.755.351 de cazuri confirmate de COVID-19 de la începutul pandemiei, iar 33.960 de oameni au murit de coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!