/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 3 ianuarie/ Nativii din zodia Gemeni vor afla mai multe informații

missing
03 ianuarie 2021, ora 08:00

Horoscop Berbec – 3 ianuarie 2021: Ai vrea să uiți de grijile materiale, mai ales de cele financiare, dar consideri că nu poți, pentru că problemele bat la ușă, deja. Degeaba colecționezi griji, te-ai descurca mai bine cu o colecție de soluții.

Horoscop Taur – 3 ianuarie 2021: Tu crezi că te exprimi mai clar și mai bine ca oricând, dar cei din jur nu te înțeleg. Poate le ceri prea mult sau nu au priceput niciodată ce aștepți tu de la ei.

Horoscop Gemeni – 3 ianuarie 2021: Se poartă multe discuții de taină care ar putea să te intereseze. Vor ajunge și la tine informațiile de care ai nevoie, fără vreo intervenție specială.

Horoscop Rac – 3 ianuarie 2021: Ești foarte atent la tot ce spui, la gesturi și la fapte, dar tot vor apărea destule nemulțumiri. Acestora nu e cazul să le acorzi vreo importanță, mai ales dacă vin din anturajul apropiat.

Horoscop Leu – 3 ianuarie 2021: Poate că e prea mare nevoia de analiză și organizare pentru gustul tău, dar ar fi bine să urmezi această direcție. În acest fel, vei reuși să te concentrezi pe ceea ce contează.

Horoscop Fecioară – 3 ianuarie 2021: De la tine pot porni lucrurile bune, bucuriile și reușitele acestei zile, atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău. Este o ocazie bună de a-ți face viața mai frumoasă, cu puțin efort.

Horoscop Balanță – 3 ianuarie 2021: Ar fi bine să o lași mai moale cu gândurile, mai ales cele care îți strică liniștea și să îți găsești o preocupare sau mai multe, care să te ajute să te înseninezi.

Horoscop Scorpion – 3 ianuarie 2021: Îți faci prea multe probleme și te frămânți pentru relații și situații care nu pot fi controlate. Chiar dacă simți că nu le poți controla, îți pot aduce beneficii, în continuare.

Horoscop Săgetător – 3 ianuarie 2021: Incertitudinile îți pot răpi liniștea, poate mai mult decât de obicei, bineînțeles dacă vei permite acest lucru. Există soluții pentru fiecare problemă, dar toate la timpul lor.

Horoscop Capricorn – 3 ianuarie 2021: Umbrele din relațiile cu cei dragi ar trebui să te pună pe gânduri, ca să descoperi de unde vin și cum le hrănești. Altfel vor ajunge să-ți umbrească viața.

Horoscop Vărsător – 3 ianuarie 2021: Îți lipsește pacea interioară și deși o cauți cu insistență, sunt șanse mici să o și găsești, pentru că o cauți în plăcere, adică acolo unde ea nu există, ci chiar dimpotrivă.

Horoscop Pești – 3 ianuarie 2021: Poți alege să ignori întrebările sau provocările celor din anturajul apropiat, dar să faci același lucru și în mintea ta. Ai nevoie de liniștea pe care o vei proteja, în acest fel.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram