/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău va avea un nou program de lucru

missing
03 ianuarie 2021, ora 09:35

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își modifică programul de lucru cu publicul, începând de mâine. Potrivit Ambasadei României în Republica moldova, modificarea a fost întreprinsă pentru a veni în sprijinul solicitanților de servicii consulare și a putea prelua mai multe cereri și solicitări.

Astfel, vor fi procesate următoarele servicii consulare: stare civilă (înregistrare primară a nașterii, înscriere naștere și căsătorie în registrele de stare civilă românești), documente de călătorie (pașaport electronic), cetățenie (depunere jurământ de credință), vize și acte notariale.

Reprezentanții instituției au precizat că accesul în interiorul Secției Consulare se va permite doar respectând măsurile restrictive. „Subliniem că măsurile de protecție sunt necesare atât pentru protejarea dumneavoastră, cât și a personalului consular și sunt conforme cu normele și recomandările autorităților române și ale Republicii Moldova în contextul pandemiei de COVID-19”, se precizează într-un comunicat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram