/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Încep anul cu un moment cu adevărat jenant”. Cum a fost surprins un primar din Belgia în timpul unui interviu online

missing
03 ianuarie 2021, ora 14:46

Moment jenant pentru primarul oraşului Anvers din Belgia, din cauza unei oglinzi plasate prost. El a acordat un interviu la un post de radio belgian, intrând în direct de acasă şi filmându-se cu telefonul mobil. Jurnaliștii au remarcat, însă, un detaliu destul de jenant, scrie Digi 24. 

Din cauza oglinzii din spatele primarului s-a văzut că a răspuns la întrebări în timp ce era în… lenjerie intimă. Iată momentul „deconspirării”:

Jurnalistă: Bart de Wever, sunteţi cumva aşezat pe scaun, în lenjerie intimă?

Bart de Wever, primarul orașului Anvers: Cum de ştiţi asta? …Pentru că sunt aşezat, probabil, în faţa unei oglinzi? …Nu am ţinut cont de acest lucru. Încep anul cu un moment cu adevărat jenant, de care îmi voi aminti mult timp de acum înainte!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram