Moment jenant pentru primarul oraşului Anvers din Belgia, din cauza unei oglinzi plasate prost. El a acordat un interviu la un post de radio belgian, intrând în direct de acasă şi filmându-se cu telefonul mobil. Jurnaliștii au remarcat, însă, un detaliu destul de jenant, scrie Digi 24. 

Din cauza oglinzii din spatele primarului s-a văzut că a răspuns la întrebări în timp ce era în… lenjerie intimă. Iată momentul „deconspirării”:

Jurnalistă: Bart de Wever, sunteţi cumva aşezat pe scaun, în lenjerie intimă?

Bart de Wever, primarul orașului Anvers: Cum de ştiţi asta? …Pentru că sunt aşezat, probabil, în faţa unei oglinzi? …Nu am ţinut cont de acest lucru. Încep anul cu un moment cu adevărat jenant, de care îmi voi aminti mult timp de acum înainte!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!