/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ CC a suspendat un articol din Legea cu privire la medicamente, aprobat de PSRM și deputații din „Pentru Moldova”

04 ianuarie 2021, ora 17:01

Curtea Constituțională a admis cererea de suspendare pentru modificare a articolului 61 „Catalogul național de prețuri” din Legea cu privire la medicamente. O sesizare în acest sens a fost depusă de mai mulți deputați PD.

„Astăzi, 4 ianuarie 2021, Curtea Constituțională a admis cererea de suspendare a acțiunii articolului I punctul 3 din Legea nr. 240 din 16 decembrie 2020 pentru modificarea unor acte normative, depusă de doamna Monica Babuc și domnii Pavel Filip, Alexandru Jizdan, Ghenadie Buza și Igor Vremea, deputați în Parlamentul Republicii Moldova”, se arată într-o notă a Curții Constituționale.

Prevederile suspendate se referă la completarea și modificarea articolului 61 „Catalogul național de prețuri” din Legea nr. 1409 din 17 decembrie 1997 cu privire la medicamente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram