Vedeți ce au pregătit astrele pentru 4 ianuarie. 

Horoscop Berbec: E multă tensiune în atmosferă și bine ar fi, dacă ai vrea, să faci un efort să nu o sporești și tu cu ieșiri temperamentale, despre care știi deja că te ajută doar pe termen scurt, dar provoacă daune.

Horoscop Taur: Este o zi despre care nu vei ști ce să crezi, dar vei vedea că ești atras spre partea pesimistă din gândurile tale. Ar trebui să știi deja, din experiență, că această alegere nu duce la nimic bun.

Horoscop Gemeni: Comunicarea nu este la cotele cu care ești obișnuit, nici cea directă, prin cuvinte, nici cea indirectă. Ar fi bine să dai dovadă de prudență în exprimare și să temperezi orice impuls mai războinic.

Horoscop Rac: Te poți simți prins în situații neplăcute din care nu vezi ieșirea, pentru că au legătură cu persoane apropiate, de care ești puternic atașat. Poate ar fi bine să te detașezi, și pentru tine, și pentru ele.

Horoscop Leu: Tensiunea poate ajunge la cote mai greu de suportat, mai ales pentru un om calm din fire. Te poți sustrage, dar va trebui să faci un efort de voință și să te îndepărtezi de sursele de stres inutil.

Horoscop Fecioară: Ar fi bine să te protejezi, în primul rând pe tine, inclusiv față de excesele de critică cu care te vei întâlni astăzi. Nu îți este de folos să îți tot reproșezi aceleași lucruri, iar și iar.

Horoscop Balanță: Degeaba întorci pe toate părțile aceleași gânduri, griji și nemulțumiri. Nu vor dispărea de la sine și cu cât le acorzi atenție, cu atât vor deveni mai puternice.

Horoscop Scorpion: Ai mari îndoieli legate de sentimente, de această lume nesigură a simțirii, care nu poate fi controlată în vreun fel. Atâta neliniște nu face bine nimănui, cu atât mai puțin unei persoane îndrăgostite.

Horoscop Săgetător: Poți vedea și luminița de la capătul tunelului, și întunericul care ascunde drumul până acolo. Deocamdată ai nevoie de curaj, ca să pornești la drum sau să-l continui, chiar dacă pare greu.

Horoscop Capricorn: Consideri că ți-ai cenzurat destul aspirațiile, nu din modestie, ci ca să te asiguri că vei reuși să le realizezi. Este posibil să se fi strecurat o minciună în această abordare, pe care ți-o spui singur zi de zi.

Horoscop Vărsător: Una spui și alta faci, nu pentru că ai avea ceva de ascuns, ci pentru că îți place starea de oscilație, îți oferă impresia că ești liber, când nu faci decât să te complaci în nehotărâre.

Horoscop Pești: De la partenerul de cuplu sau o altă persoană la fel de importantă din viața ta pot veni soluții inteligente pentru problemele dificile cu care te confrunți. Trebuie doar să le ceri sfatul.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!