/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Le cunoşti? Cele 15 reguli elementare, respectarea cărora ar face ca 90% din accidente să nu se întâmple

missing
04 ianuarie 2021, ora 12:33

Toți șoferii sunt îndemnați să acorde atenție acestor sfaturi simple, care vor şi pot contribui la un proces de conducere în condiții de siguranță, ușor și plăcut. Iar în cazul în care fiecare automobilist le-a respecta, 90% din numărul de accidente banale ar putea fi pur şi simplu evitate!

1. Dacă vă opriți pe o stradă/traseu şi aveţi intenția de a vira la stânga, cedând trecerea autovehiculelor de pe contrasens, nu întoarceți niciodată volanul în partea stângă din timp. O lovitură neașteptată din spate vă poate împinge sub roțile unui camion care se apropie cu viteză din sensul opus. Volanul trebuie să fie permanent în poziție dreaptă. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram