În premieră pentru Moldova, MAIB lansează serviciul de livrare a cardurilor bancare la domiciliul sau biroul clienților.

Din 31 decembrie 2020 nu mai e necesar să faci două drumuri la bancă, deoarece poți opta pentru livrarea cardului acasă prin curier. Astfel, la completarea cererii de emitere a cardului în sucursală, ai posibilitatea de a solicita și livrarea lui direct la ușa ta.

În prima etapă, prin curier vor fi transmise doar cardurile ce pot fi activate prin opțiunea PinBySMS: cardurile din colecția GAMA, American Express, cele de tip Gold și Platinum.

Livrarea se va face de Nova Poshta în decurs de 3-7 zile în orice localitate din Moldova, costul serviciului fiind de 40 de lei.

În curând, acest serviciu va fi disponibil și în aplicația mobilă MAIBank.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!