/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Românii pot călători din nou în UK! Se reiau zborurile spre și dinspre Marea Britanie

04 ianuarie 2021, ora 10:22

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a României hotărât duminică reluarea zborurilor către și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, scrie presa română.

Persoanele care vin din Marea Britanie trebuie să intre în carantină, ori sa aibă un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea în România.

Zborurile vor fi reluate începând de astăzi, 4 ianuarie, de la ora 19:00. Hotărârea este valabilă pentru toate aeroporturile din România.

Zborurile din și spre Marea Britanie au fost suspendate pe 21 decembrie, pe fondul răspândirii infecțiilor cu noua tulpină de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram