Comitetul Național pentru Situații de Urgență a României hotărât duminică reluarea zborurilor către și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, scrie presa română.

Persoanele care vin din Marea Britanie trebuie să intre în carantină, ori sa aibă un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea în România.

Zborurile vor fi reluate începând de astăzi, 4 ianuarie, de la ora 19:00. Hotărârea este valabilă pentru toate aeroporturile din România.

Zborurile din și spre Marea Britanie au fost suspendate pe 21 decembrie, pe fondul răspândirii infecțiilor cu noua tulpină de coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!