Toate centrele multifuncționale din Capitală, începând cu 4 ianuarie, vor presta serviciile de eliberare  în termen de 24 de ore a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate al cetățeanului RM, precum și a fișei de însoțire la buletinul de identitate. 

Tot de luni, suplimentar, în cadrul Centrului multifuncțional nr.2 (str. Pușkin, 47) vor fi prestate următoarele servicii:

  • Eliberarea la data adresării a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate al cetățeanului RM, precum și a fișei de însoțire la buletin.
  • Eliberarea în termene de 3 și 6 ore a adeverinței ce conține date din Registrul de stat al populației sau din fișierul manual de evidență a persoanelor.
  • Prestarea serviciilor prin intermediul oficiului mobil.

Începând cu data de 11 ianuarie curent, Centrul multifuncțional nr.2 (str. Pușkin, 47) va desfășura deservirea cetățenilor conform programului nou de muncă: luni-sâmbătă, 07.30-16.00.

Totodată, Agenția Servicii Publice anunță despre sistarea temporară de pe 11 ianuarie curent a activității Secției evidență a actelor de identitate Centru din municipiul Chișinău (str. Alexandru cel Bun, 56).

Din 12.01.2021 documentele confecționate în baza cererilor depuse până la 09.01.2021 la SEAI Centru mun. Chișinău vor fi înmânate în cadrul Centrului multifuncțional nr.4 (mun. Chișinău, str. Decebal, 6).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!