/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un crater a apărut din senin în fața unui bloc de locuit din cartierul Poșta Veche

missing
04 ianuarie 2021, ora 15:59

Un crater a apărut în dimineața zilei de 4 ianuarie în cartierul Poșta Veche din Capitală. Groapa s-a format după ce s-a surpat pământul și a fost semnalizată de către carabinieri, care au și observat-o. 

Într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Carabinierilor se spune că gaura a fost depistată pe strada Ceucari din Capitală de către un echipaj de carabinieri al Direcției regionale Centru.

„Gaura, formată în urma surpării pământului în gol, era adâncă și prezenta pericol pentru trecători. Carabinierii au securizat zona și au apelat serviciile de resort, pentru a interveni în rezolvarea situației”, spun carabinierii.

În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri recomandă în cazul când observați o situație ce ar prezenta pericol pentru cei din jur, sesizați cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați de urgență la numărul scurt 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram