Un crater a apărut în dimineața zilei de 4 ianuarie în cartierul Poșta Veche din Capitală. Groapa s-a format după ce s-a surpat pământul și a fost semnalizată de către carabinieri, care au și observat-o. 

Într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Carabinierilor se spune că gaura a fost depistată pe strada Ceucari din Capitală de către un echipaj de carabinieri al Direcției regionale Centru.

„Gaura, formată în urma surpării pământului în gol, era adâncă și prezenta pericol pentru trecători. Carabinierii au securizat zona și au apelat serviciile de resort, pentru a interveni în rezolvarea situației”, spun carabinierii.

În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri recomandă în cazul când observați o situație ce ar prezenta pericol pentru cei din jur, sesizați cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați de urgență la numărul scurt 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!