UPDATE 13:51 În dimineața zilei de 4 ianuarie 2021 angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni în urma unei deflagrații produse într-un bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu nr.44 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:08, iar la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Salvatorii au stabilit că într-un apartament de la etajul doi a unui bloc de locuit s-a produs o explozie.

În urma deflagrației un bărbat în vârstă de 36 de ani a primit arsuri pe față, mâini și circa 23% a suprafeței corpului, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Salvatorii au efectuat lucrări de demontare pentru a verifica dacă nu mai sunt persoane sinistrate. În urma exploziei nu au fost raportate alte victime. Deflagrația a deteriorat apartamentul unde s-a produs, dar și alte două locuințe.

Potrivit primelor investigații deflagrația a avut loc după ce bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi conectat aragazul. Circumstanțele în care s-a produs deflagrația și prejudiciile urmează a fi stabilite.

O  persoană a fost rănită, după ce o butelie cu gaz a explodat într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din centrul Capitalei.

Poliția a fost alertată despre acest caz în jurul orei 11:08, de către un trecător. Potrivit martorului ocular într-un apartament s-a auzit o explozie și au fost stricate geamurile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!