/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

UPDATE/FOTO/ Deflagrație în Capitală. O persoană a fost rănită după ce o butelie de gaz a explodat

missing
04 ianuarie 2021, ora 13:47

UPDATE 13:51 În dimineața zilei de 4 ianuarie 2021 angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni în urma unei deflagrații produse într-un bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu nr.44 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:08, iar la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Salvatorii au stabilit că într-un apartament de la etajul doi a unui bloc de locuit s-a produs o explozie.

În urma deflagrației un bărbat în vârstă de 36 de ani a primit arsuri pe față, mâini și circa 23% a suprafeței corpului, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Salvatorii au efectuat lucrări de demontare pentru a verifica dacă nu mai sunt persoane sinistrate. În urma exploziei nu au fost raportate alte victime. Deflagrația a deteriorat apartamentul unde s-a produs, dar și alte două locuințe.

Potrivit primelor investigații deflagrația a avut loc după ce bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi conectat aragazul. Circumstanțele în care s-a produs deflagrația și prejudiciile urmează a fi stabilite.

O  persoană a fost rănită, după ce o butelie cu gaz a explodat într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din centrul Capitalei.

Poliția a fost alertată despre acest caz în jurul orei 11:08, de către un trecător. Potrivit martorului ocular într-un apartament s-a auzit o explozie și au fost stricate geamurile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram