Avocatul argentinian Mauricio D’Alessandro a afirmat, luni, că averea fostului mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona include şi o casă la Havana, în care se află şi multe obiecte ale fostului campion mondial, informează agenţia EFE, scrie agerpres.ro.

Potrivit lui D’Alessandro, un fiu al fostului lider cubanez Fidel Castro l-a chemat pe avocatul lui Maradona, Matias Morla, pentru “a-i aminti că Fidel i-a dat casa” în cursul unui sejur al fostei vedete la centrul de sănătate de la “La Pradera”.

“I-a spus că există zeci de obiecte în podul acelei case”, a adăugat D’Alessandro, care este reprezentantul legal al lui Morla.

Avocatul a adăugat că lucrurile care i-au aparţinut lui Maradona sunt “păstrate acolo chiar pentru a face un muzeu”.

“Există scrisori, scrisori de la lideri mondiali, pereţi pictaţi de Maradona”, a mai spus D’Alessandro, explicând că fostul idol argentinian se trezea dimineţile şi vopsea pereţii cu mesaje precum “Fidel, te iubesc”.

“Casa este intactă şi disponibilă”, a afirmat D’Alessandro.

Averea lui Maradona este una extinsă şi încă necunoscută în totalitate.

Diego Maradona a locuit timp de patru ani în Cuba, pentru a se trata de dependenţa de droguri şi alte probleme de sănătate.

Maradona a decedat în luna noiembrie, la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!