/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Horoscop. Fecioarele sunt foarte reținute în sentimente și se consideră foarte cumpătate

05 ianuarie 2021, ora 08:27

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 5 ianuarie 2021: Ai parte de o zi ceva mai armonioasă, care va sprijini orice efort pe care vei dori să-l faci pentru a păstra sau a restabili armonia în relația de cuplu sau orice altă relație care te interesează.

Horoscop Taur – 5 ianuarie 2021: E ceva ciudat în atitudinea ta față de propriile planuri de viitor, ca și cum ți-ai fi pierdut curajul pe care-l aveai când le-ai gândit. Chiar dacă acum ți se par mai greu de îndeplinit, nu ai de ce să renunți la ele.

Horoscop Gemeni – 5 ianuarie 2021: Vezi obstacole pe care nu le-ai văzut până acum, mai ales de natură financiară, dar toate acestea sunt simple bănuieli, nu concluzii serioase, bazate pe fapte.

Horoscop Rac – 5 ianuarie 2021: Un anumit tip de comunicare, fără cuvinte, care te menține conectat cu partenerul de cuplu, poate fi întrerupt astăzi, din diverse motive și poți fi tentat să ajungi la concluzii greșite.

Horoscop Leu – 5 ianuarie 2021: E prea multă nesiguranță și descurajare în jur, ca să le sporești și tu cu tot felul de comentarii în care nu crezi, de fapt. Poate ar fi mai bine să încerci să îi înseninezi pe ceilalți și, în felul acesta, și pe tine.

Horoscop Fecioară – 5 ianuarie 2021: Ești foarte reținut în sentimente, te consideri cuminte și cumpătat, dar nu e deloc așa. Dacă nu accepți să îți deschizi inima față de cei dragi, nu vei ști nici tu ce simți pentru ei.

Horoscop Balanță – 5 ianuarie 2021: O mulțime de gânduri care mai de care mai negre îți pot colora ziua în tonuri întunecate și te pot conduce, fără să-ți dai seama, la concluzii greșite.

Horoscop Scorpion – 5 ianuarie 2021: În loc să spui tot ce nu ai spus până acum, ar fi mai bine să iei în calcul că cei din jur te pot ajuta să-ți schimbi nu doar starea, ci și gândurile, care au o tentă neplăcută astăzi.

Horoscop Săgetător – 5 ianuarie 2021: Se strecoară, pe neobservate, în gândurile tale o nuanță pesimistă care nu-ți stă în fire, dar poartă haina, mincinoasă, a prudenței, care nu va face decât să te descurajeze.

Horoscop Capricorn – 5 ianuarie 2021: Ești foarte serios și din acest motiv te consideri îndreptățit să le transmiți și celor din jur starea ta. Poate că ei nu au nevoie de asta, reacționează mai bine la un alt fel de motivație.

Horoscop Vărsător – 5 ianuarie 2021: Sunt zile în care apar tot felul de noduri în interiorul tău și ca să nu ajungi la încurcături prea mari, ar fi bine să îți întorci atenția asupra propriei persoane și să te ocupi de aceste probleme.

Horoscop Pești – 5 ianuarie 2021: Poți ajunge, fără să-ți dai seama, la o limită a pesimismului cu care nici măcar tu nu te întâlnești prea des. În astfel de momente, alegi, de obicei, să te ascunzi în preocupări care te ajută să uiți de stres.

Sursa: libertatea.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram