Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. A decedat în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus medicul traumotolog din Spitalul Raional Hîncești Ion Duminică. Cu un mesaj de condoleanță au venit colegii decedatului. 

„Cu o dorință puternică de viață și cu o forță izbitoare a trecut în noul an, dar virusul nemilos i-a stins flacăra vieții. A plecat în eternitate colegul nostru, medicul traumatolog Ion Duminică. Un luptător, un om cu suflet mare, un medic cu har de la Dumnezeu, speranța și blagoslovirea multor pacienți. Cu profundă durere deplângem trecerea în eternitate a domnului Ion Duminică, condoleanțe familiei și rudelor, drum lin spre cer”, au scris reprezentanții instituției pe rețelele sociale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!