/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. Un angajat al Spitalului Raional Hîncești a murit de COVID-19

missing
05 ianuarie 2021, ora 10:10

Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. A decedat în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus medicul traumotolog din Spitalul Raional Hîncești Ion Duminică. Cu un mesaj de condoleanță au venit colegii decedatului. 

„Cu o dorință puternică de viață și cu o forță izbitoare a trecut în noul an, dar virusul nemilos i-a stins flacăra vieții. A plecat în eternitate colegul nostru, medicul traumatolog Ion Duminică. Un luptător, un om cu suflet mare, un medic cu har de la Dumnezeu, speranța și blagoslovirea multor pacienți. Cu profundă durere deplângem trecerea în eternitate a domnului Ion Duminică, condoleanțe familiei și rudelor, drum lin spre cer”, au scris reprezentanții instituției pe rețelele sociale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram