UPDATE 12:07 Incendiul a fost lichidat de pompieri fără ca acesta să se răspândească. Potrivit primelor cercetări, flăcările au izbucnit în urma efectuării lucrărilor bituminoase la acoperișul blocului. Cauza finală urmează a fi stabilită.

În dimineața zilei de 5 ianuarie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc locativ nefinisat cu 12 nivele de pe strada Gheorghe Asachi 69/2 din municipiul Chișinău.

La fața locului au fost îndreptate 8 echipaje de intervenție. Preliminar, pompierii au stabilit că în subsolul clădirii s-a aprins material de polipropilenă, iar arderea s-a ridicat prin spațiul dintre blocuri către acoperiș.

În urma incendiului nu au fost raportate victime. Blocul de locuit nu a fost dat în exploatare. Pompierii au localizat incendiul la ora 10:31, iar salvatorii lucrează pentru lichidarea totală.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!