/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

UPDATE/FOTO/ Un bloc locativ cu 12 etaje din sectorul Telecentru a luat foc

05 ianuarie 2021, ora 11:04

UPDATE 12:07 Incendiul a fost lichidat de pompieri fără ca acesta să se răspândească. Potrivit primelor cercetări, flăcările au izbucnit în urma efectuării lucrărilor bituminoase la acoperișul blocului. Cauza finală urmează a fi stabilită.

În dimineața zilei de 5 ianuarie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc locativ nefinisat cu 12 nivele de pe strada Gheorghe Asachi 69/2 din municipiul Chișinău.

La fața locului au fost îndreptate 8 echipaje de intervenție. Preliminar, pompierii au stabilit că în subsolul clădirii s-a aprins material de polipropilenă, iar arderea s-a ridicat prin spațiul dintre blocuri către acoperiș.

În urma incendiului nu au fost raportate victime. Blocul de locuit nu a fost dat în exploatare. Pompierii au localizat incendiul la ora 10:31, iar salvatorii lucrează pentru lichidarea totală.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram