/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

George W. Bush va asista la depunerea jurământului de către nou președinte al SUA

06 ianuarie 2021, ora 10:13

Fostul preşedinte republican al SUA George W. Bush va asista pe 20 ianuarie la depunerea jurământului de către Joe Biden, a anunţat purtătorul său de cuvânt, Freddy Ford, citat de AFP, scrie agerpres.ro.

„Preşedintele şi d-na Bush sunt nerăbdători să se întoarcă la Capitoliu pentru depunerea jurământului de către preşedintele Biden şi vicepreşedintele Harris”, a scris pe Twitter Freddy Ford, purtător de cuvânt al celui de-al 43-lea preşedinte american din istorie, care l-a felicitat pe Joe Biden încă de la 8 noiembrie pentru victoria sa.

Freddy Ford a precizat că va fi ultima ceremonia de depunere a jurământului la care vor asista.

„A asista la transferul paşnic la puterii este un moment forte al democraţiei noastre care nu se demodează niciodată”, a adăugat el, într-o aluzie abia voalată la Donald Trump care refuză în continuare să îşi recunoască înfrângerea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram