Fostul preşedinte republican al SUA George W. Bush va asista pe 20 ianuarie la depunerea jurământului de către Joe Biden, a anunţat purtătorul său de cuvânt, Freddy Ford, citat de AFP, scrie agerpres.ro.

„Preşedintele şi d-na Bush sunt nerăbdători să se întoarcă la Capitoliu pentru depunerea jurământului de către preşedintele Biden şi vicepreşedintele Harris”, a scris pe Twitter Freddy Ford, purtător de cuvânt al celui de-al 43-lea preşedinte american din istorie, care l-a felicitat pe Joe Biden încă de la 8 noiembrie pentru victoria sa.

Freddy Ford a precizat că va fi ultima ceremonia de depunere a jurământului la care vor asista.

„A asista la transferul paşnic la puterii este un moment forte al democraţiei noastre care nu se demodează niciodată”, a adăugat el, într-o aluzie abia voalată la Donald Trump care refuză în continuare să îşi recunoască înfrângerea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!