/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Horoscop. Taurii au o zi ciudată, cu multe momente în care nu vor înțelege prea multe

06 ianuarie 2021, ora 08:01

Vedeți ce au pregătit astrele pentru nativii din zodiac pentru 6 ianuarie, potrivit libertatea.ro. 

Horoscop Berbec: Nu mai vezi sensul, nu mai vrei să accepți concesiile pe care tot tu le-ai făcut, spui nu cam la tot ce vine spre tine astăzi. Bineînțeles că nu rezolvi nimic, dar nici nu-ți pasă prea mult.

Horoscop Taur: Este o zi ciudată, cu multe momente în care nu vei înțelege prea multe din cele ce se petrec sub ochii tăi. Ar fi bine să îți rezervi un interval de timp, ca să te retragi, strategic, din tot ce te stresează intens.

Horoscop Gemeni: Te vezi prins, blocat într-o situație revoltătoare, provocată de ceilalți, care nu par să fie deloc sensibili la problemele tale. Protestele nu te ajută cu nimic, nu vei face decât să-ți irosești energia degeaba.

Horoscop Rac: Ar fi păcat să te lași în voia gândurilor negre care par să aibă mai multă legătură cu realitatea și să îți colorezi singur viitorul în tonuri asemănătoare.

Horoscop Leu: S-ar putea să te lași influențat, poate chiar prea mult, de părerile unora dintre prieteni sau protectori, doar pentru că ți se pare că au dreptate, că gândesc ca tine și nu e posibil să greșească.

Horoscop Fecioară: Te vezi într-o ipostază neagră din existența ta și nu iei în calcul că există căi de ieșire și din această situație, oricât de complicat sau dificil ți s-ar părea.

Horoscop Balanță: Ești convins, pe moment, că toate probleme tale se trag de la muncă, într-un fel sau altul și că ar trebui să faci o schimbare radicală în acest domeniu de viață.

Horoscop Scorpion: Te atrage din ce în ce mai mult ideea că ți-ai complicat viața acceptând să simți, să iubești, să dăruiești și să faci loc cuiva în existența ta.

Horoscop Săgetător: Ai putea trăi punctul culminant al unor dezamăgiri care nici atunci când au apărut nu erau reale. Dacă te-ai lăsat prins în această plasă, ar fi cazul să cauți o cale de a te elibera cât mai repede.

Horoscop Capricorn: S-ar putea să trăiești un disconfort intens legat de cei din anturajul apropiat, să consideri că din cauza lor ești într-o stare proastă sau te-ai descurajat cam mult.

Horoscop Vărsător: Vezi banii ca fiind sursa principală a frustrărilor tale, ca și cum dacă ai avea mai mulți, ai fi mai fericit automat sau mai liniștit în gândurile tale.

Horoscop Pești: Astăzi vezi povara pe care ți-ai pus-o singur pe umeri, atât la serviciu, cât și acasă, ca pe o piatră de moară pe care nu vei reuși niciodată să o duci. Poate că nici nu e nevoie să o duci de unul singur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram