/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

KIA a dezvăluit noul slogan şi noul logo pe care îl va folosi inclusiv pe automobile, stabilind şi un record Guinness

06 ianuarie 2021, ora 12:39

KIA Motors Corporation și-a dezvăluit noul logo și sloganul global al mărcii, care semnifică transformarea îndrăzneață a producătorului auto și noile obiective ale brandului. Introducerea noului logo reprezintă ambițiile sale de a stabili o poziție de lider în viitoarea industrie a mobilității, reînnoind aproape toate aspectele afacerii sale.

Logoul este un simbol al noului obiectiv al mărcii coreene și al valorilor pe care promite să le ofere clienților prin produsele și serviciile viitoare, precum și experiențele pe care acestea le vor oferi. KIA confirmă promisiunea mărcii dezvoltând noul logo pentru a se asemăna cu o semnătură scrisă de mână. Citeşte continuarea articolului şi vezi show-ul unic organizat de producătorul auto cu această ocazie, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram