O fetiță în vârstă de doi ani a rămas blocată în casă după ce a încuiat ușa de la intrare în timp ce mama sa a ieșit pe câteva clipe din locuință. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 5 ianuarie într-un apartament din localitatea Bubuieci.

Părinții, panicați, au alertat salvatorii pentru ca specialiștii să deblocheze ușa. În câteva minute, la fața locului a intervenit un echipaj IGSU care au reușit să deschidă lacătul ușii fără ca copilul să aibă de suferit.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În acest sens salvatorii îndemnă părinții și cei care au în grijă minori să-i monitorizeze și să nu-i lase fără supraveghere.

În caz de situații excepționale persoanele pot solicita ajutor apelând Serviciul 112. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii au intervenit în 22 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!