/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Salvatorii au deblocat un copil de doi ani, după ce a rămas singur în casă

missing
06 ianuarie 2021, ora 11:26

O fetiță în vârstă de doi ani a rămas blocată în casă după ce a încuiat ușa de la intrare în timp ce mama sa a ieșit pe câteva clipe din locuință. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 5 ianuarie într-un apartament din localitatea Bubuieci.

Părinții, panicați, au alertat salvatorii pentru ca specialiștii să deblocheze ușa. În câteva minute, la fața locului a intervenit un echipaj IGSU care au reușit să deschidă lacătul ușii fără ca copilul să aibă de suferit.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În acest sens salvatorii îndemnă părinții și cei care au în grijă minori să-i monitorizeze și să nu-i lase fără supraveghere.

În caz de situații excepționale persoanele pot solicita ajutor apelând Serviciul 112. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii au intervenit în 22 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram