Şapte filme horror clasice, produse de Universal Pictures, vor deveni disponibile pentru vizionare gratuită pe platforma YouTube în săptămânile viitoare, au anunţat reprezentanţii grupului NBCUniversal, citaţi de contactmusic.com.

Printre aceste pelicule se află şi legendara producţie „Dracula” din 1931, în care Bela Lugosi a interpretat rolul vampirului din romanul omonim publicat de Bram Stoker în 1897.

Printre celelalte filme horror care vor deveni disponibile pe canalul „Fear: The Home of Horror” de pe YouTube sunt „The Mummy” (1932), în care Boris Karloff joacă rolul unei mumii egiptene, „Frankenstein”, regizat de James Whale în 1931 în care rolul principal este jucat tot de Boris Karloff, şi continuarea din 1935 a acelei pelicule, „Bride of Frankenstein”, scrie Agerpres.

„The Invisible Man”, „The Wolf Man” şi „Abbott and Costello Meet Frankenstein” sunt celelalte pelicule clasice aparţinând genului horror care vor putea fi vizionate pe YouTube.

„Dracula” este unul dintre filmele cu monştri ce au contribuit la renumele studioului Universal, care, începând din anii 1920, a produs astfel de lungmetraje, în rândul cărora s-au remarcat şi alte producţii similare, precum „The Man of a Thousand Faces”, „The Hunchback of Notre Dame” şi „The Phantom of the Opera”.

Filmele horror realizate de Universal Pictures au continuat să fie populare în rândul publicului şi în următoarele trei decenii, graţie unor producţii precum „Frankenstein”, „The Mummy”, „The Wolf Man” şi „Creature from the Black Lagoon”, iar protagoniştii lor, Bela Lugosi, Lon Chaney Jr. şi Boris Karloff au devenit vedete internaţionale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!