Un bărbat în vârstă de 40 de ani a supraviețuit patru zile în sălbăticia din nordul Australiei, într-o zonă plină de crocodili. El a fost găsit de doi pescari, care l-au adus înapoi la civilizație. Fugarul a fost preluat de polițiști, care îl căutau pentru un jaf.

Kevin și Cam, din nordul Australiei, au ieșit la o partidă de pescuit, dornici să revină pe țărm cu o captură de neuitat. Habar n-aveau că în pădurea de mangrove plină de crocodili îi aștepta cea mai mare surpriză, un bărbat complet gol, atârnat de crengile aflate aproape de luciul apei.

„Am auzit ceva ca un soi de behăit și i-am zis prietenului meu: Tipul ăsta strigă “Ajutor”? Așa că ne-am apropiat și el a zis: “Vă văd!” Nu-mi venea să cred ce se întâmplă”, a povestit Cam, potrivit CNN.

Fugarul se afla acolo de câteva zile și își făcuse un fel de cuib din crengi. Când l-au găsit pescarii, acesta era complet dezbrăcat, avea picioarele umflate și răni pe tot corpul. “M-am hrănit cu melci”, le-a spus fugarul celor doi.

Oamenii l-au luat ajutat pe bărbat să iasă din mangrove și înainte de a ajunge la mal, i-au dat o pereche de pantaloni scurți și au ciocnit o bere în cinstea salvării lui. El le-a spus că de la Anul Nou rătăcește prin pădure și se ferește de crocodilii din zonă, dar nu știe cum a ajuns gol pușcă în pustietate.

Între timp, pescarii au alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță. Bărbatul era dat în urmărire pentru că încălcase condițiile eliberării condiționate, după ce fusese arestat pentru jaf armat. Acum, fugarul se reface la spital și va fi dus din nou în arest.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!