/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Un bărbat fugar a supraviețuit printre crocodili timp de 4 zile, în Australia

missing
06 ianuarie 2021, ora 13:46

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a supraviețuit patru zile în sălbăticia din nordul Australiei, într-o zonă plină de crocodili. El a fost găsit de doi pescari, care l-au adus înapoi la civilizație. Fugarul a fost preluat de polițiști, care îl căutau pentru un jaf.

Kevin și Cam, din nordul Australiei, au ieșit la o partidă de pescuit, dornici să revină pe țărm cu o captură de neuitat. Habar n-aveau că în pădurea de mangrove plină de crocodili îi aștepta cea mai mare surpriză, un bărbat complet gol, atârnat de crengile aflate aproape de luciul apei.

„Am auzit ceva ca un soi de behăit și i-am zis prietenului meu: Tipul ăsta strigă “Ajutor”? Așa că ne-am apropiat și el a zis: “Vă văd!” Nu-mi venea să cred ce se întâmplă”, a povestit Cam, potrivit CNN.

Fugarul se afla acolo de câteva zile și își făcuse un fel de cuib din crengi. Când l-au găsit pescarii, acesta era complet dezbrăcat, avea picioarele umflate și răni pe tot corpul. “M-am hrănit cu melci”, le-a spus fugarul celor doi.

Oamenii l-au luat ajutat pe bărbat să iasă din mangrove și înainte de a ajunge la mal, i-au dat o pereche de pantaloni scurți și au ciocnit o bere în cinstea salvării lui. El le-a spus că de la Anul Nou rătăcește prin pădure și se ferește de crocodilii din zonă, dar nu știe cum a ajuns gol pușcă în pustietate.

Între timp, pescarii au alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță. Bărbatul era dat în urmărire pentru că încălcase condițiile eliberării condiționate, după ce fusese arestat pentru jaf armat. Acum, fugarul se reface la spital și va fi dus din nou în arest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram