Un tânăr de 21 de ani din Germania și-a uitat rucsacul plin cu droguri în gara centrală din Essen, luni dimineață, și a sunat la Poliție, crezând că așa își poate recupera marfa.

Tânărul a observat după un timp că nu mai are rucsacul și a apelat la poliție, crezând că ofițerii îl vor recupera, după care i-l vor înapoia, potrivit Suddeutsche Zeitung, citat de digi24.ro.

Însă, din motive de securitate, polițiștii au deschis rucsacul și au descoperit în el o cantitate importantă de marijuana și accesorii pentru consumul de droguri.

Când tânărul a ajuns la secție să-și recupereze rucsacul a fost informat că este cercetat penal pentru deținere de droguri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!