Doi bărbați, în vârstă de 37  și respectiv 51 de ani, au fost reținuți de polițiști fiind suspectați de crimă. Potrivit oamenilor legii, la data de 3 ianuarie curent, polițiștii au fost sesizați precum că pe strada Minsk din sectorul Botanica al Capitalei a fost găsit un cadavru.

În urma acțiunilor întreprinse, forțele de ordine au constatat că niște persoane, planificând din timp crima, i-au aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în regiunea gâtului. Din cauza traumelor bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a decedat.

Polițiștii au mai descoperit că făptașii au sustras de la victimă geanta în care se aflau bani și haina din blană. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală privind „Omor intenționat”. 

Ulterior, în cadrul urmăririi penale, oamenii legii au stabilit că crima a fost comisă de către doi bărbați, care anterior au fost judecați pentru comiterea unor infracțiuni grave și deosebit de grave, atât pe teritoriul țării, cât și în străinătate.

În timpul acțiunilor întreprinse s-a mai stabilit că, în aceeași zi, în apropierea locului comiterii omorului, bănuiții au comis și un jaf asupra unui bărbat.

La 05 ianuarie curent, persoanele bănuite au fost reținute. În rezultatul efectuării perchezițiilor la domiciliile celor doi au fost depistate o parte din bunurile sustrase în urma comiterii omorului și a jafului.

Bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!