/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Momentul reținerii celor doi bărbați, suspectați de comiterea unui omor și a unui jaf în Capitală. Ce pedeapsă riscă

06 ianuarie 2021, ora 12:49

Doi bărbați, în vârstă de 37  și respectiv 51 de ani, au fost reținuți de polițiști fiind suspectați de crimă. Potrivit oamenilor legii, la data de 3 ianuarie curent, polițiștii au fost sesizați precum că pe strada Minsk din sectorul Botanica al Capitalei a fost găsit un cadavru.

În urma acțiunilor întreprinse, forțele de ordine au constatat că niște persoane, planificând din timp crima, i-au aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în regiunea gâtului. Din cauza traumelor bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a decedat.

Polițiștii au mai descoperit că făptașii au sustras de la victimă geanta în care se aflau bani și haina din blană. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală privind „Omor intenționat”. 

Ulterior, în cadrul urmăririi penale, oamenii legii au stabilit că crima a fost comisă de către doi bărbați, care anterior au fost judecați pentru comiterea unor infracțiuni grave și deosebit de grave, atât pe teritoriul țării, cât și în străinătate.

În timpul acțiunilor întreprinse s-a mai stabilit că, în aceeași zi, în apropierea locului comiterii omorului, bănuiții au comis și un jaf asupra unui bărbat.

La 05 ianuarie curent, persoanele bănuite au fost reținute. În rezultatul efectuării perchezițiilor la domiciliile celor doi au fost depistate o parte din bunurile sustrase în urma comiterii omorului și a jafului.

Bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram