Peste 3.500 de polițiști vor fi implicați în menținerea ordinii publice în perioada 6 -10 ianuarie. În cadrul unui briefing de presă, oamenii legii au declarat că vor monitoriza localurile de agrement, piețele și perimetrul acestora, dar și traseele naționale.

Inspectorii de patrulare îndeamnă șoferii să fie atenți la volan, să adapteze viteza conform condițiilor meteo și să nu urce în stare de ebrietate la volan.

Din cauza pandemiei, localurile de agrement vor activa până la orele 22:00, iar cei care nu se vor conforma legii și vor încălca regimul riscă să fie trași la răspundere.

Oamenii legii au atenționat și proprietarii de apartamente să nu își lase casele fără supraveghere. Potrivit statisticilor, în această perioadă au loc cele mai multe furturi.

Totodată, polițiștii au venit cu un apel în ceea ce privește produsele pirotehnice. Acestea trebuie procurate din locurile autorizate pentru a evita unele tragedii, iar utilizarea lor este strict interzisă copiilor și minorilor.

În perioada 25 decembrie – 3 ianuarie, la supravegherea circulației rutiere și menţinerea ordinii publice au fost implicaţi peste 2.500 de poliţişti. În perioada de referință au fost înregistrate patru omoruri şi două tentative de omor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!